Jobba med oss

Jobba med oss!

Bli en del av vårt team - Tillsammans skapar vi trygghet och tillit!

Vi är dedikerade att skapa en positiv och inkluderande kultur där varje individ känner sig sedd och uppskattad. Vi tror på att främja mångfald och innovation för att skapa bästa möjliga resultat. 

>Att arbeta hos oss innebär att du aktivt medverkar till att vår verksamhet upprätthåller hög kvalitet. Vi strävar alltid efter att erbjuda det bästa möjliga personliga mötet i relation till barn, vårdnadshavare, kollegor och chefer. Genom att bidra till vår arbetsplatskultur och uppdrag, blir du en viktig del av gemenskapen. 

Vi värdesätter våra anställdas personliga färdigheter, som förmåga av inkludering, respekt och vänlighet, gentemot barn, vårdnadshavare, kollegor och chefer. Ett öppet och tillåtande klimat som genomsyras av generositet, ska prägla vår arbetsmiljö. Att vara lojal mot verksamheten och dess grundläggande uppdrag är ett krav för alla som arbetar inom företaget. 

Att vara ett stöd för dina arbetskamrater är avgörande för vår samhörighet och “vi-känsla”. Vi tror på samspel och att varje individ bidrar lika mycket i de vardagliga arbetsrutinerna. Genom att utveckla arbetsglädje, samhörighet och vänskap, skapar vi en trivsam miljö för alla. 

Vi använder ett anpassat och respektfullt språk i kommunikationen med både arbetskollegor och chefer, för att främja ett positivt klimat på arbetsplatsen. Hos oss är varje medarbetare en viktig pusselbit för att kunna forma en arbetsplats som präglas av professionalism, gemenskap och glädje. 

Om du brinner för att arbeta med barn och vill vara en del av ett team som drivs av ambition och kreativitet, då är detta platsen för dig. Kom och bli en del av vårt team – Tillsammans skapar vi trygghet och tillit!

Välkommen att bli en del av vårt team!

Lediga tjänster

Mer info kommer snart!

Mer info kommer snart!

Mer info kommer snart!